A hirdetés nem aktív, hasonló hirdetés(eke)t találtunk itt: Egyéb Szabolcs-Szatmár-Bereg.

vágott dohány eladó 1kg/3500ft

Egyéb település Listázva 2013. május 6., 08:54, hirdetés azonosítója: 15684967

minőségi vágott dohány eladó ár alatt, személyes átvétellel lehetséges csak, amennyiben messze lakunk egymástól akkor postán tudom önnek küldeni de ragaszkodnék a személyes találkozóhoz amennyiben lehetséges, rendelhető mennyiség 5 kg. Kérem vegye figyelembe a mennyiséget, sajnos csak ilyen tételekkel tudok foglalkozni egyszerre, termelők vagyunk, és ezért vittük le ár alá mert már nincs időnk foglalkozni a tárolásával.
Sajnálom ez alatt nem tudom adni önnek, ezért az ár is kedvezőbb a többi árhoz képest, minőségi 0.7 vágású kék sopianae dohány nagyobb tételnél kedvezmény biztosítok. A házhoz szállítást telefonon megbeszéltek alapján tudom teljesíteni. 100km-es körzetben házhoz szállítom üzemanyag árban. Postázást csak 3 után tudok vállalni jelenleg nem vagyok otthon de telefonon elérnek bármikor.

"A hirdetés feladásával kijelentem, hogy terméket csak és kizárólag gyűjtők részére, gyűjtemény részeként értékesítem. Kijelentem továbbá, hogy a termék meghirdetésével nem sértem dohányáru reklámozásával kapcsolatos mindenkori, hatályos jogszabályi rendelkezéseket; vállalom a termék meghirdetésével kapcsolatos mindennemű , különös tekintettel az aprod.hu által alkalmazott, mindenkor hatályos Felhasználási Feltételekben foglaltakra."

Látták:307