A hirdetés nem aktív, hasonló hirdetés(eke)t találtunk itt: Nissan Budapest.

Személygépkocsinak vizsgáztatva. Nissan Vanette Cargo 2.3D.

1083 Budapest Práter u. 16 Listázva 2014. február 22., 00:49, hirdetés azonosítója: 2548619

Ha Ön nem szereti a korlátokat, szabadon szeretne közlekedni olyan helyeken ahol a tehergépkocsival nem lehet, akkor itt a megoldás. Nissan Vanette Cargo 2.3D. 5 személyes személygépkocsinak vizsgáztatva. Egyterű, Elválasztó fal van, szükség esetén felszerelhető. 5 személy mellett akár egy euró raklap árut is el tud vinni. Hátul 2 db oldalra nyíló ajtó teszi lehetővé hogy a raklapos árut targoncával be tudják rakni. Az ilyen rakodással nagyon sok fáradtságot és időt lehet megtakarítani Vonóhoroggal ellátva. Magyarországon üzembehelyezve 1998 július. Műszaki érv. 2014. szeptember. Normál állapotú, gumi garnitúra 80% Good Year. A gépkocsit szombat-vasárnap lehet megtekinteni előzetes telefonon történő egyeztetés után.

Látták:20
  • Ha felkeltette az érdeklődésedet a hirdetés, mielőbb beszélj meg egy személyes találkozót az eladóval, ahol szemügyre veheted a járművet.

  • Soha ne utalj addig pénzt, amíg nem láttad a járművet és nem kötöttétek meg az adásvételi szerződést! Enélkül még foglalót se utalj - csak azután, ha erről is írtatok szerződést vagy átvételi elismervényt!