A hirdetés nem aktív, hasonló hirdetés(eke)t találtunk itt: Masszázs Budapest.

Olcsó masszázs

XIII. kerület Listázva 2014. január 17., 09:42, hirdetés azonosítója: 18985429


Üdv minden kedves látogatónak!

Masszázst vállalok szalonomban, valamint kiszállással, felszereléssel együtt a II., V., VII. és XIII. kerületekben. Telefonos időpont egyeztetés szükséges . Amennyiben masszázsával nem elégedett nem köteles fizetni! Zuhanyzási lehetőség van. Kizárólag masszázs ügyben keressenek, semmiféle erotikus dolog nem érdekel, plusz pénzért sem, kertes házért sem.

Masszázs típusok:
-Stresszoldó: 30'-60' A stressztől lemerevedett, letapadt, csomós izmok,
fellazítása, elmasszírozása Nyak, csuklyás-izom, váll, kar, kéz, hát.
-Manager: 15' rövid, frissítő masszázs, munkaszünetben, ruhában.
Nyak, csuklyás-izom, váll, hát felső része.
-All body: 60'-90' egész teste alapos masszírozás és nyújtás alá kerül.
-Talp: 30' Energizáló masszázs. Vádli, lábfej, talp.
(Csak egészséges, ápolt lábat vállalok)

Thai masszázs:
A hagyományos thai masszázs részben nyomkodásból és gyúrásból, részben nyújtásból, húzásból és csavarásból álló masszázstechnika. A thai masszázsban a masszőr nemcsak tenyérrel és ujjhegyekkel masszíroz, hanem lábfejjel és könyökkel is. A nyugati masszázsokkal ellentétben a thai masszázs nem az izmokat dolgozza meg, hanem elsősorban a test energiáit aktivizálja, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén.

Svédmasszázs:
Fő célja a vér oxigén szintjének növelése, illetve az izmok és a szövetek méregtelenítése. A gyúró és dörzsölő mozdulatok oldják a feszültséget és enyhítik az izomfájdalmat, amelynek köszönhetően vendégeink felfrissülten térhetnek vissza normál életritmusukba. A masszázs relaxáló hatású verziója, egy gyengédebb simító mozdulatokra épülő technikán alapszik, amely szintén jótékonyan hat az izmokra és a bőrre is. A masszázsolajat igény szerint 100% természetes illóolajokkal keverjük így téve még élvezetesebbé a kikapcsolódást.

Yumeiho masszázs:
Ez az egyedi egészségmegőrző japán masszázstechnika ötvözi a hagyományos és modern fogásokat, célja pedig a keresztcsont szimmetriájának visszaállításával az egész test harmóniájának helyreállítása. Speciális nyomásokat alkalmaz a meridiánok mentén, valamint ringató mozdulatokkal és nyújtásokkal dolgozik a terapeuta.

Szép napot!
Havasi Tilla Alíz

Látták:29