A hirdetés nem aktív, hasonló hirdetés(eke)t találtunk itt: Kiadó Győr-Moson-Sopron.

Kiadó szoba Győrben

Szigethy Attila utca 90. Listázva 2013. június 12., 11:21, hirdetés azonosítója: 9330945

Tisztelt hölgyeim és uraim a fölösleges levelek és telefonok elkerülése érdekében kérem olvassák el ezt a leírást végig! Hívásokat hétköznapokon 17:00-tól tudom fogadni. Köszönöm a megértésüket.

2013. Július vagy augusztus 1-től kiadó a FÉL szoba (NEM a teljes lakás) melynek az árát a Bérleti díjnál megjelöltem. Ez tartalmazza a rezsit (víz, gáz, villany, fűtés, szemétszállítás, közös költség és a 40 Mb-os korlátlan internet szobára eső részét. TV nincs.)

A lakás teljesen felszerelt és a berendezés RENDELTETÉSSZERŰ használata a bérleti díj része. Ez AZ ÁR FIX, maximum fölfelé tudok eltérni tőle. 1 havi kauciót kérek mely egyben a foglaló is. Ennek a befizetése 2 részletben is lehetséges. A havi bérleti díjat a közösen megbeszélt időpontig fogom kérni minden hónapban. Minden díjfizetést banki átutalással fogunk rendezni.

Elsősorban fiataloknak, egyetemistáknak vagy pályakezdőknek szeretném kiadni a szobát. 1 főnek kényelmes a szoba az eddigi tapasztalatok alapján. Mindenféle képen fogok személyesen is beszélgetni egyet a leendő albérlővel a beköltözés előtt nem adom ki látatlanul. Azt hiszem ez megérthető.

A környék nagyon tiszta, nyugodt, rendezett és biztonságos. Tömegközlekedéssel kiválóan elérhető illetve a város bármely részébe 10-20 perc alatt el lehet jutni. Az ipari parkba közvetlen járatok 150m-re indulnak a háztól.

További részletek telefonon vagy levélben. Utóbbira ha nem reagálok pár napig kérem keressenek meg telefonon is.

Megtekintés: előzetes megbeszélés alapján.

Látták:3

Ehhez hasonló hirdetések: Kiadó szoba Győrben

tegnap
01:35

Győr, Belváros- Kiadó lakás

Győr, Belváros- Kiadó lakás

Kiadó

276 084 Ft

ápr 21

Kiadó szobát keresek Győrben!

Kiadó szobát keresek Győrben!

Kiadó

ápr 21

Győr belvárosi albérlet

Győr belvárosi albérlet

Kiadó

120 000 Ft

Irányár

ápr 21

albérletet keresrk sürgösn!

albérletet keresrk sürgösn!

Kiadó

70 000 Ft

ápr 21

Győrben , Külső Baross Úton szoba kiadó

Győrben , Külső Baross Úton szoba kiadó

Kiadó

31 000 Ft