A hirdetés nem aktív, hasonló hirdetés(eke)t találtunk itt: Kiadó Győr-Moson-Sopron.

Kiadó szoba Győrben

Szigethy Attila utca 90. Listázva 2013. június 12., 11:21, hirdetés azonosítója: 9330945

Tisztelt hölgyeim és uraim a fölösleges levelek és telefonok elkerülése érdekében kérem olvassák el ezt a leírást végig! Hívásokat hétköznapokon 17:00-tól tudom fogadni. Köszönöm a megértésüket.

2013. Július vagy augusztus 1-től kiadó a FÉL szoba (NEM a teljes lakás) melynek az árát a Bérleti díjnál megjelöltem. Ez tartalmazza a rezsit (víz, gáz, villany, fűtés, szemétszállítás, közös költség és a 40 Mb-os korlátlan internet szobára eső részét. TV nincs.)

A lakás teljesen felszerelt és a berendezés RENDELTETÉSSZERŰ használata a bérleti díj része. Ez AZ ÁR FIX, maximum fölfelé tudok eltérni tőle. 1 havi kauciót kérek mely egyben a foglaló is. Ennek a befizetése 2 részletben is lehetséges. A havi bérleti díjat a közösen megbeszélt időpontig fogom kérni minden hónapban. Minden díjfizetést banki átutalással fogunk rendezni.

Elsősorban fiataloknak, egyetemistáknak vagy pályakezdőknek szeretném kiadni a szobát. 1 főnek kényelmes a szoba az eddigi tapasztalatok alapján. Mindenféle képen fogok személyesen is beszélgetni egyet a leendő albérlővel a beköltözés előtt nem adom ki látatlanul. Azt hiszem ez megérthető.

A környék nagyon tiszta, nyugodt, rendezett és biztonságos. Tömegközlekedéssel kiválóan elérhető illetve a város bármely részébe 10-20 perc alatt el lehet jutni. Az ipari parkba közvetlen járatok 150m-re indulnak a háztól.

További részletek telefonon vagy levélben. Utóbbira ha nem reagálok pár napig kérem keressenek meg telefonon is.

Megtekintés: előzetes megbeszélés alapján.

Látták:29