A hirdetés nem aktív, hasonló hirdetés(eke)t találtunk itt: Kiadó Bács-Kiskun.

Kiadó földszinti, teljesen felújított, belvárosi lakás Baján!

Baja Listázva 2012. december 27., 10:55, hirdetés azonosítója: 5296876

Kiadó Baján, a Kolozsvár utcában egy földszinti, két éve teljesen felújított, 73 nm2-es, 3 szobás, modern konyhás, külön WC-s, 8 lakásos téglaépítésű társasházban. Mindhárom szoba külön bejáratú, az előszobából nyílnak. Fűtés egyedi mérőórás gázkonvektorokkal történik. A konyha beépített, ami tartalmaz elektromos sütőt és főzőlapot, hűtőt fagyasztóval, mosógépet, mosogatógépet és páraelszívót is. A konyhából egy bepolcozott kis kamra is nyílik.
A nyílászárók újak, műanyagok és szúnyoghálóval felszereltek. A lakás világos, a nappali és az egyik kisszoba ÉK-i fekvésű, a másik kisszoba, fürdő és konyha és DNy-i fekvésű.

A lakáshoz tartozik még a pincében egy különálló, zárható tároló és a lakás gyümölcsfás kertjében egy kocsibeálló hely is (a konyha előtt).

A környék csendes, közvetlenül a ház mellett szép park, játszótér, gyermekorvosi rendelő és iskolák vannak. A belváros fél perc könnyű sétára van. A lakást részben bútorozottan adnám ki. A nappaliban a gardrób szekrénysor (IKEA), a konyha teljes bútorzattal (asztal 4 székkel, szintén IKEA), a fürdőben pedig fürdőszobai szekrény maradna. A lakás havi közös költsége 5520Ft, mely a lakás biztosítását is tartalmazza.

A lakás január közepétől költözhető.

Látták:10