A hirdetés nem aktív, hasonló hirdetés(eke)t találtunk itt: Eladó Jász-Nagykun-Szolnok.

Jászberény Újerdő tanyavilág

Jászberény Listázva 2014. július 4., 09:41, hirdetés azonosítója: 18175239

Jászberénytől 5 km-re teljesen felújított cserépkályhával fűtött tanya eladó. Az ingatlanban található egy nagyszoba és egy halófülke is. A cserépkályha végett igazán nem kell aggódni a hideg téli napok miatt mivel az egész lakó ingatant be tudja vele fűteni olcsón mégis gazdaságosan. Az ingatlan alatt található egy 34 nm-es pince helyiség amelyben tarthat különböző családi összejöveteleket, a kerti kemencében pedig különböző finomságokat tud sütni mindenkinek. Garantáltan jól fogja élvezni az egész család magát.
A ház 6 éve teljes felújításon esett át, akkor lett többek között kialakítva a konyha és a fürdő helyiség is. Ezek mellett megtalálható az ipari áram is az ingatlanban. Megtalálható még a tanyán egy 60 nm-es istálló, egy 40 nm-es disznóól és egy 400 nm-es mellék épület amelyekben nyugodtan tarthat állatokat mivel szomszédok híján nem tudja őket zavarni.
Az ivóvíz a házba a 47 méter mélyről jövő fúratott kúton keresztül érkezik így biztos lehet benne, hogy igazi friss vizet adhat mind a családjának illetve bárki másnak aki az ön vendége lesz.
Tartozik hozzá még egy 728 nm-es másik porta is így több mint 2000 nm-en gazdálkodhat kedvére.

Látták:14