A hirdetés nem aktív, hasonló hirdetés(eke)t találtunk itt: Egyéb Budapest.

Impulser (eredeti) mágnesterápiás matrac - újszerű állapotban

XI. kerület Listázva 2014. február 24., 10:21, hirdetés azonosítója: 21967507

Eladó egy eredeti Impulser mágnesterápiás matrac.
A készülék újszerű állapotban van, nem volt/nincs használatban.

"Pulzáló elektromágneses terápia otthoni használatra.

A mágneses térrel történő gyógyítás a múlt évszázad második felétől vált egyre ismertebbé. Mára a pulzáló mágnesterápiás kezeléseket a világ számos országában ismerik, elismerik és alkalmazzák a gyakorló orvosok a gyógyító munka során. Ezzel párhuzamosan megkezdődött az otthon is használható pulzáló mágnesterápiás eszközök elterjedése is. A pulzáló mágneses tér kedvező élettani hatásait számos klinikai és tudományos publikáció bizonyítja és magyarázza. A pulzáló mágnesterápiás készülékek segítségével biztató eredményeket lehet elérni olyan betegségek esetén is, melyek korábban nagyon nehezen voltak gyógyíthatók.

A pulzáló mágneses térnek jelentős biostimulációs hatása van. Javítja a mikrokeringést, felgyorsítja a sejtek és szövetek anyagcseréjét, ezáltal felgyorsítja a regenerációs folyamatokat is. A pulzáló mágneses tér orvosi alkalmazásainak köre nagyon széles és változatos. Elsősorban a mozgásrendszerrel kapcsolatos problémákra alkalmazzák, mint például a törött, nehezen egyesülő csontok gyógyulásának elősegítésére, a kötőszövetek megerősítésére, ezen kívül egyéb sportsérülésekre, valamint megerőltetés következtében kialakult egészségi problémákra is.

Számos tanulmány született a pulzáló mágneses terápiák fájdalomcsökkentő, vérellátást javító és sebgyógyulást elősegítő hatásairól is. A kezeléseket rendszeresen, naponta 2–3 alkalommal célszerű elvégezni. Használata teljesen biztonságos, nem jár mellékhatásokkal és teljesen fájdalommentes. A vezérlőegység kezelése egyszerű, nem igényel szaktudást. Az Impulser pulzáló mágnesterápiás készülék otthoni vagy klinikai kezelésben is használható. Rendszeres használata segít a betegségek megelőzésében vagy különböző krónikus betegségek hatékony gyógyításában. A pulzáló mágneses terápia alkalmazása fontos szerephez juthat az egészséges szervezetnél betegségek megelőzésében, illetve a különböző panaszok és a hátterükben álló betegségek rehabilitációs kezelésében is.


Alkalmazási területek:

Megelőzés, általános teljesítménynövelés, regeneráció, a szervezet saját védekezőrendszerének aktiválása, a keringés javítása, az általános jó közérzet fokozása, relaxáció, az egészséges alvás elősegítése, a stressz redukálása, a koncentrációs képesség javítása, az oxigénellátás javítása, a mozgásrendszer gyulladásainak és kopásjelenségeinek kezelése, csontritkulás kezelése, a reuma kísérő terápiája, az öngyógyulás támogatása, az anyagcsere serkentése, a vér oxigéntelítettségének növelése.

- Javítja a mikrokeringést és a vérellátást.
- Elősegíti a sebgyógyulás folyamatát.
- Használata csökkentheti a fájdalmakat.
- Erősíti a szervezet regenerációs folyamatait.
- Stimulálja, harmonizálja a metabolizmust.
- Megerősíti a kötőszöveteket.
- Elősegíti a gyógyulást törött, nehezen egyesülő csontoknál, sportsérülést követően, megerőltetés következtében kialakult egészségügyi problémák esetében.

Ellenjavallatok:

Bár a pulzáló mágneses mező terápiának gyakorlatilag nincs mellékhatása, bizonyos óvintézkedéseket be kell tartani. Nem javasoljuk a pulzáló mágneses terápia alkalmazását

- terhesség;
- epilepszia;
- vérzéses állapotok;
- pacemaker vagy más elektronikus implantátum
(pl. inzulinpumpa);
- daganatos betegségek;
- lázas állapotok, fertőzések;
- ismeretlen eredetű problémák;
- túlműködéses hormonbetegségek;
- immunszuppresszív kezelés alatt állók esetében.

Az alkalmazás előnyei:

Gyors fájdalomenyhítés, természetes gyulladásgátlás, a betegség lefolyásának gyors megszakítása és a beteg terület anyagcseréjének normalizálása, mellékhatásmentes kezelés (ezáltal alacsony kockázat), egyidejűleg több betegség és testrész kezelhető, több problémával rendelkező betegek számára különösen ideális. Az új mágnesterápiás eljárások kidolgozása már bizonyította a hatékonyságát.

A készülék Budapesten személyesen vehető át

Látták:25