Hajdú Ariston Villanybojler Javítása Vízkőtelenítés

Kecskemét, Bács-Kiskun megye Listázva 2015. május 4., 07:00, hirdetés azonosítója: 21047659

A hirdetés feladója: magánszemély
Kategória: Egyéb
 

Elektromos bojler szerelése, karbantartása, tisztítása, és a villanybojler cseréje.
Vízkőmentesítése, anód cseréje a rozsdásodás elkerülése érdekében. Legalább három évente szükséges, mivel ennyi idő elteltével halmozódik föl annyi vízkő az elektromos fűtőszálon, és körülötte, hogy még nem káros a bojler működéséhez, és nem nő meg a villany fogyasztása annyira, hogy túlterhelje a hálózatot.
Fontos megfigyelni, hogy fűtés közben csöpög-e a kombinált biztonsági szelep kivezetésénél a víz. Abban az esetben, ha nem csöpög, akkor azonnal érdemes szakembert hívni, és kicseréltetni, mivel ez lehet maga a szelep hibája, vagy dugulás is okozhatja. Felhívnám szíves figyelmüket, hogy a hibás biztonsági szelep csőtörést, és bojler robbanást is okozhat, mivel a fűtés hatására a táguló víz folyamatosan igénybe veszi, és nagyobb nyomást gyakorol a vízvezetékekre, és a bojler acél testre is. Ez a nyomásgyakorlás a bojler belsejében elsősorban a zománcozott felületet teszi tönkre, és ezután az anód cseréjét már évente kell elvégezni.

 Küld
Látták:358

Kapcsolat a hirdetővel

  Melléklet hozzáadása

Használható fájl formátumok: jpg, jpeg, png, doc, pdf, gif, zip, rar, tar, html, swf, txt, xls, docx, xlsx, odt A maximálisan feltölthető fájlméret 2MB

 
Biztonságos adásvétel

Kapcsolat a hirdetővel:

Kecskemét, Bács-Kiskun megye

Megtekintés térképen

csovill Profil létrehozva: 2012 ápr Összes hirdetése

  • Megfigyelem
  • Nyomtat
  • Szerkesztem
  • Jelentés