A hirdetés nem aktív, hasonló hirdetés(eke)t találtunk itt: Egyéb az Baracs.

Biocom WI 100 lúgosító berendezés lúgosít fogyaszt

Baracs Listázva 2014. július 11., 09:17, hirdetés azonosítója: 20343755

65 000 Ft
A hirdetés feladója: magánszemély
Kategória: Egyéb
Állapot: Használt

Keveset használt, teljesen újszerű, karcmentes lúgosító berendezés rendkívül jó áron, sürgősen eladó.

Budapest-Dunaújváros vonalon házhoz is tudom szállítani!

A lúgosság erőssége szabályozható, lúgosít, ezáltal fogyaszt.

Az ionizált víz a 21. század egészség megőrzési felismeréseinek és technikai csodáinak egyike, ám még nem örvend közismertségnek. Az ionizált víz egy hihetetlenül hatékony antioxidáns, mely óriási mennyiségű oxigénnel energizálja az emberi szervezetet. Erősen lúgos, ezáltal segít semlegesíteni és eltávolítani a betegségek kialakulásáért felelős, savas kémhatású káros anyagokat a szervezetből. Kiválóan hidratál és méregtelenít, mivel az ionizált víz molekulái feleakkorák, mint a hagyományos vízmolekuláké, s így könnyebben jutnak be az emberi test szöveteibe, maguk előtt tolva, s eltávolítva a méreganyagokat.

Biocom víz ionizáló

Öt darab nagy méretű, platinával bevont titán elektróda lemezzel ionizálja a vizet a készülékben. (a legkorszerűbb japán fejlesztés). Az adott csapvíz minőségétől függően 10 vagy ennél magasabb pH-értékű ionizált vizet állít elő a berendezés. Minőségét és az ionizálás erősségi fokát tekintve a Biocom víz ionizáló a piacon kapható minden egyéb hasonló termékkel állja a versenyt.

Ezt a terméket a világpiacra tervezték, ma már az USA-n kívül Kanadában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Ázsiában és Európában is kapható. A Biocom víz ionizáló megvásárlásával kiváló minőséget kap megfizethető áron.

Automatikus elektróda tisztítás

Az automata vízfolyás szabályzó az elektróda lemez polaritását megfordítja, s megváltoztatja a víz folyásának irányát, így még akkor is rendelkezésünkre áll ionizált víz, amikor a gép éppen tisztítást végez.

Műszaki jellemzők:Feszültség : AC-110V / AC-220V. Elektrolízis kamra területe: 450 cm2

Fogyasztás: 100-200W

Szűrő kapacitás: 12.000 Liter

Méretek: (cm) 31.5 (Ma) x 27.5 (Szé) x 14 (Mé) Tömeg: 3.5 kg

Új ára: 250.000- HUF volt

Látták:40
Összes hirdetésének megtekintése

Összes hirdetése Péter

Az eladó többi hirdetésének megtekintése