A hirdetés nem aktív, hasonló hirdetés(eke)t találtunk itt: Eladó Bács-Kiskun.

Belvárosi családi ház Kecskeméten eladó

Kecskemét Listázva 2014. május 4., 08:51, hirdetés azonosítója: 24607579

Felújítandó belvárosi családi ház Kecskeméten

Ez a belvárosi családi ház Kecskeméten a szalagházak mögötti részen található.
Ez egy belsőportás házrész,saját udvarral,csak a kis-és nagykapu bejáró közös a szomszéddal.
Az udvarban akár több autó részére is van beállási lehetőség. A házba lépve egy tágas konyha fogad,szép metlakis burkolattal. Jobbról nyílik a zuhanyzós fürdőszoba,valamint a spejz. Balról nyílik egy kb. 4.5x4,5 méteres szoba,ebből nyílik tovább egy másik ugyanekkora szoba.
A szobák ablakai az udvarra néznek. A két szoba padozata betonos,linóleummal borítva. A fűtés gázkonvektorról,illetve cserépkályhával is történhet. A cserépkályha a két szoba válaszfalába lett beépítve,így az egész lakást befűtheti. A házat több éve nem lakják,kívül-belül kisebb felújítást(tatarozást )igényel. A háznak a csatornarendszerre csatlakoztatása egy kis udvaron belüli ásást igényel. Ezek a munkálatok akár beköltözés után is elvégezhetők. A ház folytatásában három helyiségből álló melléképület van,valamint L alakban csatlakozik még egy tyúkól egy kis előkerttel. Az épület elejét egy szép nagy sárgabarack fa,orgona bokrok,és rózsafák díszítik.

Belvárosi családi ház Kecskeméten Máriaváros nagykörúton belőli részén eladó. Igaz,hogy valamennyit költeni kell a házra,de olcsón hozzájuthat és sok pénzt megtakaríthat havi szinten abból adódóan,hogy abszolút a belvárosban van. Nem kell autóba ülnie,vagy buszra szállnia valahányszor elindul otthonról.
Találja meg leendő otthonát úgy,hogy ne kelljen egy életre adósságba keverednie.

ADM: 063

Látták:11