A hirdetés nem aktív, hasonló hirdetés(eke)t találtunk itt: Chevrolet Pest.

A Legjobb Családi Autó! - CHEVROLET CHEVY VAN

Tápióbicske Listázva 2014. július 21., 10:52, hirdetés azonosítója: 17496083

Egyedi autó egyedi ajánlat!
Ár: 950.000Ft
Ebből levonom:

Forgalomba visszahelyezés díja: 10.900Ft

Elmulasztott átírás: 45.650Ft

Friss műszaki: 30.000Ft

Motor javítás (porlasztó csúcs):
20.000Ft

4db gumi+szerelés:
34.000Ft

Olaj+szűrő csere: 9000Ft

Van autószerelő és gumis ismerősöm is a közelben.

Én 800.000Ft-ot kapok az autómért.

Ezért az összegért ilyet nem kapsz máshol.
A gépjármű ebből az összegből a tiéd lehet rendberakva .

Akciós ár! Jó állapotú érvényes vizsgával rendelkező kombi vagy egyterű dízel autót beszámítok. Csere nem érdekel.Csak számkijelzéssel vagyok hívható. Felszereltség:
6 hangszóró – automata sebességváltó – faberakás – plüss kárpit - klíma hiányos állapotban.

Eredeti Amerikai Luxus Cirkáló! Tökéletes családi autó! Amennyiben olyan autót akar, amiben teljes biztonságban és kényelemben tudhatja a gyerekeit és a teljes családját ezt keresi! Hatalmas hely és kényelmes foteleknek beillő plüss ülések vannak benne, valamint a hátsó üléssor francia ággyá alakítható. Forgalmiban 8 személyes gyakorlatban egy beépített praktikus asztal miatt 7 személyes. Az európai igényeknek megfelelően hivatalosan átalakítva. A gyári 5700 cm3-es benzines motort 3000 cm3-es soros 6 hengeres dízel motorra cserélve. Valamint Mercedes automata váltóval Erről a motorról annyit kell tudni, hogy ELNYŰHETETLEN! (alkatrészt pedig rengeteget találni Magyarországon, ha kellene mind a motorhoz mind a váltóhoz) Ugyanezt a motort tette a Mercedes a 124-es (bálna mercibe) és a 4, 5 tonnás teherautóba is. 9-10 literrel kényelmesen elmászkál. Kihasználatlanság miatt válok meg tőle. Nemrég esett át egy 90.000 Ft-os nagy szervizen: olajok, szűrők, szíjak cserélve. Az első fa díszítések frissen csiszolva és lakkozva. Új Bosch Akkumulátorral (2 év garancia). A Feltüntetett ár IRÁNYÁR! -amit az autó állapota, szépsége és egyedisége határozott meg. És ami miatt engedek belőle: műszaki, zöldkártya lejárt (ez nem okoz gondot mert az autó JÓ, simán levizsgáztatható, szükség esetén a vételár kifizetése után segítek itt helyben levizsgáztatni). A másik ok amiért engedek belőle, mert a gépjármű vásárlás után átíratva nem lett, viszont azóta semmilyen határozatot, felszólítást nem kaptam ez ügyben.
Előfordulhat, hogy elsőre talán bonyodalmasnak vagy drágának tűnhet, de vegye figyelembe, hogy nagyon ritka és egyedi autó Magyarországon! Valamint a kínálatok között vagy külföldi vagy törött vagy iszonyatosan nagy fogyasztásúakat találni. Ezek fényében mégsem annyira bonyolult vagy drága ez a kis gyöngyszem. Az ár pedig alkuképes! Korrekten leírtam a pozitívumokat és a negatívumokat is, cserébe ezzel az autóval tényleg egy egyedi, komfortos és biztonságos családi autó birtokába kerülhet.

Érdeklődni az alábbi telefonszámokon illetve email-ben(családtagoknál) bármikor, személyesen megnézni leginkább hétvégén.

Csere és részletfizetés nem érdekel!
REJTETT SZÁMOT NEM VESZEK FEL!

Látták:13
  • Ha felkeltette az érdeklődésedet a hirdetés, mielőbb beszélj meg egy személyes találkozót az eladóval, ahol szemügyre veheted a járművet.

  • Soha ne utalj addig pénzt, amíg nem láttad a járművet és nem kötöttétek meg az adásvételi szerződést! Enélkül még foglalót se utalj - csak azután, ha erről is írtatok szerződést vagy átvételi elismervényt!